Form result

Відкрити меню

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини


Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини : монографія / М. М. Самілик ; Сумськ. нац. аграр. ун-т. — Одеса : Астропринт, 2023. — 100 с. ISBN 978–966–927–894–4

Монографія висвітлює теоретичні та практичні особливості процесу осмотичної дегідратації, способи застосування даного процесу у виробництві харчових добавок, натуральних барвників та харчових продуктів. Видання містить практичні рекомендації щодо використання осмотичної дегідратації в умовах підприємств з виробництва желейних кондитерських виробів, цукру та лікеро-горілчаних виробів.

Зацікавила книга? Ви можете замовити цю та інші книги перейшовши за посиланням

37

Коментарі


Коментарів поки немає

Написати коментар


*Всі поля обов'язкові до заповнення

*Ваша електронна адреса не буде викладена у відкритий доступ