Form result

Відкрити меню

Грибівництво. Г. І. Латюк, Л. М. Попова


Грибівництво. Г. І. Латюк, Л. М. Попова

Практикум для студентів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо-професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство»

Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиїтаке, опенька зимового та трутовика лакованого.

Зацікавила книга? Ви можете замовити цю та інші книги перейшовши за посиланням

38

Коментарі


Коментарів поки немає

Написати коментар


*Всі поля обов'язкові до заповнення

*Ваша електронна адреса не буде викладена у відкритий доступ