Form result

Открыть меню

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини


Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини : монографія / М. М. Самілик ; Сумськ. нац. аграр. ун-т. — Одеса : Астропринт, 2023. — 100 с. ISBN 978–966–927–894–4

Монографія висвітлює теоретичні та практичні особливості процесу осмотичної дегідратації, способи застосування даного процесу у виробництві харчових добавок, натуральних барвників та харчових продуктів. Видання містить практичні рекомендації щодо використання осмотичної дегідратації в умовах підприємств з виробництва желейних кондитерських виробів, цукру та лікеро-горілчаних виробів.

Заинтересовала книга? Вы можете заказать эту и другие книги перейдя по ссылке

39

Комментарии


Комментариев пока нет

Написать комментарий


*Все поля обязательны к заполнению

*Ваш email-адрес не будет выложен в открытый доступ