Form result

Открыть меню

Грибівництво. Г. І. Латюк, Л. М. Попова


Грибівництво. Г. І. Латюк, Л. М. Попова

Практикум для студентів вищих закладів освіти I–IV рівнів акредитації, які навчаються за освітньо-професійними програмами бакалавр і магістр спеціальностей «Агрономія» та «Садівництво і виноградарство»

Систематизовано морфологічні і біологічні особливості основних їстівних та лікувальних грибів. Висвітлено характеристики найпоширеніших штамів грибів, які вирощуються в Україні і світі. Наведено технології вирощування печериці двоспорової, гливи звичайної, шиїтаке, опенька зимового та трутовика лакованого.

Заинтересовала книга? Вы можете заказать эту и другие книги перейдя по ссылке

138

Комментарии


Комментариев пока нет

Написать комментарий


*Все поля обязательны к заполнению

*Ваш email-адрес не будет выложен в открытый доступ