Form result

Open menu

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини


Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини

Теоретичні та практичні передумови вибору осмотичної дегідратації для переробки рослинної сировини : монографія / М. М. Самілик ; Сумськ. нац. аграр. ун-т. — Одеса : Астропринт, 2023. — 100 с. ISBN 978–966–927–894–4

Монографія висвітлює теоретичні та практичні особливості процесу осмотичної дегідратації, способи застосування даного процесу у виробництві харчових добавок, натуральних барвників та харчових продуктів. Видання містить практичні рекомендації щодо використання осмотичної дегідратації в умовах підприємств з виробництва желейних кондитерських виробів, цукру та лікеро-горілчаних виробів.

Interested in the book? You can order this and other books by clicking on the link

38

Comments


No comments yet

Write a comment


*All fields are required

*Your email address will not be shared